πιθανες παρενεργειες

πιθανες παρενεργειεςΚατά τη διάρκεια της θεραπείας Diet Tube, ο ασθενής δεν προσλαμβάνει κανενός είδους ίνες. Για το λόγο αυτό ενδέχεται να παρουσιάσει δυσκοιλιότητα, και γι’αυτό το λόγο υπάρχει προγραμματισμένη φαρμακευτική αγωγή με ήπια καθαρτικά. Η μέθοδος Diet Tube είναι το αποτέλεσμα προσεκτικής εξέτασης των διαφόρων κλινικών μελετών που διεξαχθεί με παρόμοιες μεθόδους. Η μελέτη και η εξέταση όσων έχουν προηγηθεί μας επέτρεψε να αναπτύξουμε μια θεραπευτική αγωγή που είναι σε θέση να αποτρέψει οποιαδήποτε παρενέργεια και να βελτιώσει τη θεραπευτική δράση για την παχυσαρκία. Επιπλέον, τα άριστα αποτελέσματα οφείλονται επίσης στην προσεκτική μελέτη των ασθενών, πριν από την ένταξή τους στη θεραπεία.

Υπάρχουν επίσης περιπτώσεις ασθενών, των οποίων οι ασθένειες απαιτούν στενή παρακολούθηση. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι ασθενείς υποβάλλονται σε συγκεκριμένους στοχευμένους ελέγχους κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι ασθενείς υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις από τις οποίες προκύπτουν προκαταρκτικά πορίσματα και η κλινική διάγνωση για το δεύτερο επίπεδο. Αν δεν υπάρχουν απόλυτες ή σχετικές αντενδείξεις, ο ασθενής γίνεται δεκτός στο πρόγραμμα θεραπείας Diet Tube.

Σε περίπτωση που η μέθοδος αυτή ακολουθηθεί προσεκτικά και ελεγχόμενα, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Ο νούμερο ένα κανόνας είναι να μην φάτε ή να πιείτε κάτι, παρά μόνο 2 λίτρα νερό την ημέρα, και, επιπλέον, τσάι, αφεψήματα ή καφέ, ενώ απαγορεύεται αυστηρά η ζάχαρη ή τα υποκατάστατα της.

Κάθε τι που περιέχει υδατάνθρακες (σάκχαρα) μειώνει δραστικά το επιθυμητό θεραπευτικό αποτέλεσμα.ποτε πρεπει να επικοινωνησει ο ασθενης με το γιατρο σας
Σε περίπτωση λιποθυμίας, σοβαρής ζάλης και υπερβολικής εφίδρωσης. Σε περίπτωση που εκδηλωθεί ξηρός και συνεχής βήχας. Σε περίπτωση υπογλυκαιμίας (όταν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα μπορούν να μετρηθούν στο σπίτι και είναι μικρότερα από 60mg/ml).

Σε μια κρίση υπέρτασης (όταν η μέγιστη τιμή είναι υψηλότερη από 170mmHg) ή σε περίπτωση υπότασης (όταν η μέγιστη τιμή είναι κάτω από 100mm/hg) που συνδέονται με συμπτώματα λιποθυμίας. Σε περίπτωση που ο σωλήνας μετακινηθεί (για μήκος 20 cm) μην επιχειρήσετε να τον επανεισαγάγετε μόνοι σας. Η επαναφορά μπορεί να γίνει ατομικά μόνο εάν ο σωλήνας μετακινηθεί για μερικά εκατοστά (έως 10 cm).
Η τεχνική για να επανεισαχθεί ο σωλήνας προβλέπει αργές κινήσεις, πίνοντας μικρές γουλιές κρύου νερού.
Σημείωση. Πολύ σπάνια, τις πρώτες πρωινές ώρες της εφαρμογής του ρινογαστρικού σωλήνα ενδέχεται να εμφανιστεί ένα πνευμονογαστρικό σύνδρομο (ναυτία, τάση προς έμετο, λιποθυμία, έντονη εφίδρωση). Σε τέτοιες περιπτώσεις, το καλύτερο είναι να ξαπλώσετε με τα πόδια ανασηκωμένα και να καλέσετε το γιατρό σας. Για το λόγο αυτό, είναι καλύτερο να μην οδηγείτε και να μη μείνετε μόνος/ μόνη σας αμέσως μετά την εφαρμογή της θεραπείας Diet Tube.
DietTube® is an international registered trademark and Patent Pending USA | Norms of Use of Diet Tube website