η θεραπεια diet tube στο σπιτι

η θεραπεια diet tube στο σπιτι

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας Diet Tube είναι απαραίτητο να ακολουθεί κανείς πιστά τις οδηγίες του γιατρού.

Η πρωτεϊνική τροφή έχει προπαρασκευαστεί σύμφωνα με ακριβείς δόσεις και μεθόδους. Η παρασκευαζόμενη ποσότητα πρέπει να διαρκέσει για 24 ώρες. Ρίξτε τη σκόνη που ο γιατρός σας έδωσε σε ένα μπουκάλι μεταλλικού νερού 2 λίτρων.

Το δοχείο με το νερό θα αναδευθεί προκειμένου να σχηματιστεί ένα υγρό χωρίς σβώλους. Η θεραπευτική αγωγή προβλέπει επίσης τη συνταγογράφηση ενός φαρμάκου για την προστασία του στομάχου, ενός διατροφικού συμπληρώματος μετάλλων, ενός πολυβιταμινούχου και ενός ήπιου καθαρτικού.

Οποιαδήποτε θεραπεία ήδη σε εξέλιξη (για καρδιακές παθήσεις, υπέρταση, ενδοκρινικές διαταραχές, κλπ..) θα πρέπει γενικά να συνεχιστεί. Πιθανές αλλαγές ή προσωρινές αναβολές θα πρέπει να συμφωνηθούν με το ιατρικό κέντρο και τον ειδικό που έχει καθορίσει τη θεραπεία.

Αν κατά τη διάρκεια της θεραπείας Diet Tube αντιμετωπίσετε προβλήματα ή σας δημιουργηθούν ερωτήσεις, ο γιατρός σας είναι διαθέσιμος 24 ώρες την ημέρα.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, είναι απαραίτητο να ελέγχετε καθημερινά:

1 – Το βάρος: είναι σημαντικό να ζυγίζεστε κάθε πρωί.
2 – Την παρουσία κετονοσωμάτων: κάθε πρωί θα πρέπει να ελέγχετε την παρουσία των κετονών στα ούρα με μια ειδική ράβδο (Keturah test) βεβαιώνοντας ότι το τεστ είναι θετικό. Διαφορετικά θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το γιατρό σας.
3 – Την αίσθηση πείνας
4 – Τον αριθμό των εκκενώσεων, είτε των φυσιολογικών ή όσων προκύπτουν από την πρόσληψη καθαρτικών
Είναι πολύ σημαντικό, κατά τη διάρκεια της θεραπείας Diet Tube, να μη λαμβάνετε οποιαδήποτε τροφή . Δεν πρέπει να τρώτε καραμέλες, τσίχλες, ή οποιοδήποτε είδος τροφής. Η αίσθηση της πείνας, είναι εντελώς απούσα, αλλά μπορεί να προκληθεί από τη λήψη τροφής. Ακόμα και μια καραμέλα ή ένα ζαχαρούχο ποτό μπορεί να σταματήσει τη διαδικασία της κετογένεσης και έτσι και τη διαδικασία της απώλειας βάρους.

Μπορείτε να πίνετε ελεύθερα εμφιαλωμένο νερό, τσάι, καφέ και χαμομήλι χωρίς την προσθήκη ζάχαρης.

Βεβαιωθείτε ότι σωλήνας είναι στη θέση του.

Να θυμάστε πάντα να επαναφορτίζεται τη μπαταρία της αντλίας κατά τη διάρκεια της νύχτας ή όποτε χρειαστεί.

Η αντλία μπορεί να αποσυνδεθεί από το σωλήνα το μέγιστο για 15 λεπτά τη φορά (για 4 φορές την ημέρα και συνολικά 2 ώρες σε 24 ώρες). Αποφύγετε να είστε συνέχεια καθιστοί, αλλά να κάνετε ήπια σωματική δραστηριότητα.

Μέσα σε δύο ημέρες από την αρχή της θεραπείας θα αρχίσετε να αισθάνεστε την απώλεια της αίσθησης της πείνας.

Αυτό οφείλεται στη συσσώρευση κετονικών σωμάτων που παράγονται από την κατανάλωση λίπους. Η σπουδαία συμβολή των πρωτεϊνών (συγκεκριμένα των αμινοξέων) και η έλλειψη υδατανθράκων ενεργοποιεί το μηχανισμό της λιπόλυσης που οδηγεί σε απώλεια βάρους μέσω της απώλειας λιπώδους μάζας και της διατήρησης της άλιπης σωματικής μάζας (μυς).
DietTube® is an international registered trademark and Patent Pending USA | Norms of Use of Diet Tube website