ΠΩΣ ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ Ο ΣΩΛΗΝΑΣ;

ΠΩΣ ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ Ο ΣΩΛΗΝΑΣ;

Δε χρειάζεται κανενός είδους ηρεμιστικό ή τοπικό αναισθητικό για να εισαχθεί ο σωλήνας σίτισης.  Ο ασθενής καλείται να είναι καθιστός με λυγισμένο το κεφάλι ελαφρά προς τα εμπρός. Κατά την εισαγωγή του λεπτού σωλήνα, η οποία γίνεται μέσω των ρουθουνιών, ο ασθενής παρακαλείται να πίνει μικρές γουλιές νερό με ένα καλαμάκι.

Η εισαγωγή του σωλήνα διαρκεί μόνο μερικά δευτερόλεπτα και δεν είναι καθόλου επώδυνη.  Μετά την εισαγωγή, ο σωλήνας θα περαστεί πίσω από το αυτί και θα σταθεροποιηθεί εκεί στο ύψος των ζυγωματικών με ένα διαφανή λευκοπλάστη. Η διατροφική αντλία, η οποία συνδέεται με το σωλήνα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 24 ωρών. Θα παρέχει συνεχώς ένα πρωτεϊνικό διάλυμα αποτελούμενο από τα απαραίτητα αμινοξέα, βιταμίνες και μέταλλα σε ποσότητες και συγκεντρώσεις μελετημένες για τις προσωπικές ανάγκες του κάθε ασθενή.

Αυτό το μίγμα θα είναι η μοναδική επιτρεπόμενη τροφή, εκτός από τα υγρά (μεταλλικό νερό, τσάι, καφές) κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Επίσης είναι απαραίτητο να πίνετε 2 λίτρα νερό την ημέρα.

DietTube® is an international registered trademark and Patent Pending USA | Norms of Use of Diet Tube website